Citytrip 2018

‘Met gezinsbond Vissenaken naar Marokko’

Rondreis van 6 tot 13 oktober 2018

Voor onze achtste najaarsreis laten we ons begeleiden door Gezinsvakantie-Familiatours.

Het wordt een 8-daagse trip met een lokale Nederlandstalige gids  die ons de prachtige natuur, cultuur en geschiedenis van Marokko leert kennen.

Klik hier voor de volledige beschrijving van het programma.

Deze zuiderse bestemming heeft ook in oktober nog zeer aangename temperaturen en veel zonneschijn. Het is een land van geuren en kleuren, in die zin een feest voor fotoliefhebbers.

Er wordt gevlogen vanuit Brussel en getoerd met een luxe autocar met airco.

De soms grote afstand  tussen de steden wordt onderbroken door gevarieerde bezoeken.

Inschrijven doe je door uiterlijk op 20 februari je naam, voornaam en geboortedatum door te geven aan Agnes Vandersmissen 016 82 13 77 of 0498 77 55 36 of via het inschrijvingsformulier hieronder.

Je krijgt dan een bestelbon toegestuurd van Gezinsvakantie-Familiatours waarop vermeld wordt vóór welke datum je het voorschot van 30 % dient te betalen. De betaling geldt als goedkeuring van het reiscontract. Het saldo dient spontaan betaald te worden, uiterlijk 45 dagen vóór vertrek.

In de prijs van de reis zit een basisannulatieverzekering van Thomas Cook inbegrepen ten bedrage van 625 euro. Er geldt een forfait van 50 euro per persoon.

De reiziger kan te allen tijde het contract geheel of gedeeltelijk ontbinden, mits hij de organisatie vergoedt namelijk:

  • tot 75 dagen vóór de afreis: 15% met een min. van € 25 per dossier.
  • van 75 dagen tot 45 dagen vóór de afreis: 30% van de reissom met een min. van €75 per dossier
  • van 44 dagen tot 31 dagen vóór de afreis: 50% van de reissom met een min. van € 75 per dossier
  • van 30 dagen tot 8 dagen vóór de afreis: 80% van de reissom met een min. van € 125 per dossier

Bij annulering 7 dagen of minder vóór de afreis alsook bij niet- aankomen op de voorziene dag (no show): de totale reissom.

Enkel schriftelijke annuleringen worden aanvaard en de datum van de postafstempeling van de brief geldt als annuleringsdatum.

Op je bestelbon heb je wel de mogelijkheid  om aan te duiden of je bijkomend een volledige annuleringsverzekering wil afsluiten van Gezinsvakantie-Familiatours , in samenwerking met ADMB Verzekeringen.  De premie bedraagt 5% van het deelnamebedrag (49,95 euro). Deze premie bevat ook automatisch een reisbijstandsverzekering en er geldt geen forfait.