Culturele eetavond 2017 – IRAN

IRAN, het oude Perzië, mysterieus land, prachtig land, echter te vaak enkel negatief in beeld gebracht, onterecht, want dit grandioze land herbergt een heel gastvrij, open en waardig volk met een hoogstaande cultuur. Je treft er verbluffende architectuur, diverse landschappen, oude tradities en authenticiteit. Men spreekt er het melodieuze Farsi. De keuken is smakelijk, gezond en verfijnd.

Op 18 november krijg je de gelegenheid te proeven van typische Perzische gerechten, tijdens de jaarlijkse culturele eetavond, die doorgaat in De Kronkel om 19u. De sympathieke familie Javdani en vrienden nemen de taak van het koken op zich. Tevens geven ze graag antwoord op jullie vragen zodat jullie het land wat beter kunnen leren kennen.

Inschrijven vóór 28 oktober e.k. door overschrijving van 20 euro (10 euro voor kinderen onder 12 jaar), niet-leden: 25 euro (15 euro voor kinderen onder 12 jaar) op rekening van Gezinsbond Vissenaken BE66 1430 5544 9143, met vermelding van naam en aantal personen + culturele eetavond Iran.

Noshe jan = smakelijk

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.gezinsbondvissenaken.be/culturele-eetavond
Twitter