2019-04-26 Jeugdtoneel

Locatie: De Kronkel, Vissenaken

Datum: 26-27-28 april

Sinds enkele jaren zet ook de jeugd in Vissenaken een stuk op de planken. Deze voorstellingen werden zeer gesmaakt, dus we gaan er mee door. Dit jaar is de regie in handen van Walter Van Loock.


Het stuk dat dit jaar door onze jeugdspelers op de planken wordt gebracht is “Met de zegen van heer” van Karel Eens, een dolle klucht waar de spelers zich volledig kunnen in uitleven.

Een kleine kloostergemeenschap dreigt failliet te gaan. Moeder overste roept haar medezusters samen om een oplossing te zoeken als Lewie, de tuinman, binnenkomt met een koffer die iemand over de kloostermuur heeft gesmeten. Als deze koffer vol geld blijkt te zitten denken de zusters de oplossing voor hun problemen gevonden te hebben. Dit is evenwel buiten Gustaffo en Roberto gerekend, de twee gangsters die het geld gestolen hadden en tijdens een achtervolging met de politie de koffer over de kloostermuur smeten. Lewie vindt dat hij als "eerlijke vinder" recht heeft op het geld. Als ook de politie zich komt bemoeien wordt het wel heel erg druk in het klooster. Wie krijgt uiteindelijk "De zegen van de Heer"?

Schrijf volgende data zeker in je agenda :

  • vrijdag 26 april 2019
  • zaterdag 27 april 2019
  • zondag 28 april 2019

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.gezinsbondvissenaken.be/jeugdtoneel
Twitter