Menu Sluiten

Lid(spaar)kaart

Spaar je korting bijeen op je lidkaart bij meerdere handelaars.

Locatie: Bij de handelaars

Datum: datum nog niet gekend


Spaarkaart – ledenvoordelen

Als lid van de Gezinsbond kan je regelmatig met korting deelnemen aan onze activiteiten. Bovendien kan je op vertoon van je lidkaart genieten van rechtstreekse kortingen bij energieleveranciers, telecomoperatoren, pretparken, musicals, shows, vakantieverblijven van de gezinsbond en nog zoveel meer. Raadpleeg hiervoor regelmatig De Bond of online via www.gezinsbond.be/lidkaartmeerwaard en www.gezinsbond.be/ ledenvoordelen.

Wie zijn lidgeld betaalt, ontvangt niet één maar twee lidkaarten waarmee je spaart. Je gespaarde saldo wordt bijgehouden in een online portemonnee. Met de twee lidkaarten spaar je in dezelfde portemonnee. Steek er een op zak en geef er eentje aan je partner of hou hem in reserve. Zo loop je geen enkel voordeel mis!

Wil je weten wat je al gespaard hebt, bekijk dan je online portemonnee op ‘mijn gezinsbond’. Hier kan je je saldo consulteren alsook de verrichtingen van je beide spaarkaarten.

Meer info omtrent de spaarkaart kan je vinden op de website van Gezinsbond www.gezinsbond.sparen.be

Verkooppunt van treinpassen, lijnkaarten, telefoonherlaadkaarten en kinépolistickets

Alle informatie vind je in het artikel over ons verkooppunt.

Handelaars met korting

Wanneer je iets aankoopt bij een deelnemende handelaar, krijg je korting via je lidkaart. De handelaar plaatst de korting in je online portemonnee via zijn terminal en jouw lidkaart. Met de opgespaarde korting kan je per schijf van 10 euro betalen in een van de aangesloten handelszaken.

In Vissenaken

In Tienen

In omliggende gemeenten

Indien je meer wilt weten over deze handelaars, bekijk dan deze presentatie : gezinsvriendelijke handelaars in tienen en vissenaken

Wist Je Dat …

  • … je in de vakantiehuizen van de Gezinsbond (Reigersnest, Houthalen en De Bosberg, Koksijde) als bondslid 5% korting krijgt op je spaarkaart? Meer info via www.gezinsvakantie.be (eigen vakantiecentra).
  • … je via de website van Gezinsbond filmtickets Kinepolis met korting op je spaarkaart online kan bestellen? Meer info te verkrijgen via: www.gezinsbond.be/Ledenvoordelen/Paginas/Vouchers.aspx

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]