Ma-ke-tis-mee! weekend 2018

Een gans weekend lang gaan we met een aantal gezinnen – ouders, grootouders en kinderen – van Vissenaken op weekend. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waar jong en oud samen aan deelnemen, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de verschillende leeftijden. Een greep uit het variërende aanbod : wandeling, groepsspelen, een knutselen, optreden door de kinderen, avondspel, … .

Iedereen doet mee op eigen tempo en uiteraard is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met elkaar of de vriendschapsbanden nog wat te verstevigen, overdag of ‘s avonds tussen pot en pint.

Of je nu geboren en getogen bent in Vissenaken of ben je helemaal nieuw in het dorp en wil je mensen leren kennen op een ongedwongen manier : dit is dè gelegenheid.

t Is weer bijna zover! Wij organiseren ons ma-ke-tis-mee! weekend van vrijdagnamiddag 13 april tot zondagnamiddag 15 april.

Wij gaan naar een voormalig hotel in het dorpje Ovifat.  Het hotel werd gerenoveerd en beschikt over een speelzaal voor de kinderen en een grote tuin. De meeste slaapkamers hebben een eigen badkamer, een paar kamer hebben een gedeelde badkamer. Het dorp ligt vlakbij de meren van Bütgenbach en Robertville, het kasteel van Reinhardstein en de Hoge Venen. Het huis is gelegen te midden van de bossen en er vertrekken tal van wandelingen in de bossen van de vallei van la Warche.

Lakens en kussensloop moet je zelf meenemen of kan je huren aan 9 euro per persoon.

Er zijn 3 kinderbedjes en twee kinderstoelen voorhanden.

En omdat de zelfkookformule die we de vorige jaren hanteerden zeer in de smaak viel, beloven we ook dit jaar voor (h)eerlijke maaltijden te zorgen.

Het maximaal aantal deelnemers is 36 personen.

De kostprijs voor verblijf, maaltijden inbegrepen: (leeftijd op 31 maart 2018)

  • Volwassene (vanaf 12 jaar): 100 euro
  • Kind van 7 tot en met 11 jaar: 75 euro
  • Kind van 3 tot en met 6 jaar: 50 euro
  • Kind tot en met 2 jaar: gratis
  • Drankverbruik wordt per gezin afgerekend op het einde van het weekend.

 

 

Foto’s

Foto’s van ons weekend in Montenau (Amel), 2017

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.gezinsbondvissenaken.be/ma-ke-tis-mee-weekend
Twitter