Speelweek 2018

OPGELET: INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK!

We plannen 3 werkgroepvergaderingen ter voorbereiding. De laatste voorbereidende vergadering gaat door op woensdag 27 juni 2018, om 20u in Zaal C van De Kronkel (ingang langs de achterzijde aan de parking). De ouders van de ingeschreven kinderen bereiden samen het programma voor.
Ook in de zomervakantie zit de Gezinsbond niet stil!
Van maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 augustus organiseren we de speelweek, een week vol plezier en spel voor kinderen van 2,5 t.e.m. 10 jaar. Deze gaat door in de Kronkel en de ouders staan, met de hulp van de Gezinsbond en enkele oppassers uit ons dorp, zelf in voor de organisatie. Dat betekent dat alle ouders hun steentje bijdragen om de kinderen op te vangen (minstens een half dagje meedraaien) en leuke activiteiten te voorzien. Op donderdag gaat het er meestal iets avontuurlijker aan toe want dan is de ‘papa-dag’, volledig uitgedacht en uitgewerkt door de papa’s.

Praktisch:

  • De speelweek gaat dus dit jaar door van maandag 6 augustus tot vrijdag 10 augustus 2018.
  • De prijs bedraagt 40 euro voor het oudste kind, 35 euro voor het 2de, 3de … kind per gezin. Schrijf het inschrijvingsgeld over op het rekeningnummer van de Gezinsbond Vissenaken BE66 1430 5544 9143 met vermelding van “Speelweek Gezinsbond +  naam kind(eren)”.
  • Attest verkrijgbaar als bewijs voor belastingsvermindering voor kinderopvangkosten.
Wil je je kinderen laten deelnemen, schrijf dan in voor 15 mei via onderstaand inschrijvingsformulier.
Voor extra info en vragen kan je terecht op gezinsbond.vissenaken@nullskynet.be.
Sfeerbeelden van de editie 2017:

 

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.gezinsbondvissenaken.be/speelweek
Twitter